Restauratie Werkzaamheden

Jaren ervaring in de Carrosserie branche en vele opleidingen in verschillende las en plaatwerk technieken zorgen ervoor dat ik uw juiste contact ben voor de restauratie werkzaamheden van uw young/old timer. Van het plaatselijk herstellen van roestvorming tot het compleet vervangen van beschadigd plaatwerk (nieuw oem plaatwerk of als dit niet te leveren is eventueel zelf op maat gemaakt) Neem contact met me op voor de mogelijkheden voor uw voertuig.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van door mij uitgevoerde werkzaamheden.

 

Toyota Land Cruiser 70

IMG_3160

IMG_3166

Allereerst worden omringende delen gedemonteerd, de loszittende roest verwijderd en de plekken gereinigd om goed overzicht te krijgen van de werkelijke roest schade. Zoals u ziet komt er vaak meer tevoorschijn als je in eerste instantie ziet, net als deze onaangename verrassing.

IMG_3170

 

IMG_3178

Voor deze Toyota zijn de plaatdelen onbetaalbaar, daardoor heb ik zelf een nieuw stuk dorpel en wieltoer op maat gemaakt.

IMG_3182

Hier zijn de herstelde delen voorzien van een epoxy pimer, welke de herstelde delen een perfecte bescherming tegen roest geven.

IMG_3184

De nieuwe herstelde delen zijn hier weer netjes gespoten en er is niks meer van de roest schade terug te zien, waarna de holle ruimtes zijn behandeld met een roestwerende wax zodat dit ook niet zomaar meer terug zal keren.